Even (op afstand) voorstellen: Stef Löhr

Sinds 1 februari ben ik aan de slag bij CB, als docent Management & ondernemerschap. De eerste ervaringen zijn prima, ondanks Corona. Maar ik zie er enorm naar uit om jullie live te ontmoeten… 

Ik ben 58 jaar jong, geboren en getogen in Drenthe. Ik studeerde bedrijfskunde in Eindhoven. Ik woon met mijn vrouw Giséla en onze zoon Jorten in Diepenveen bij Deventer. Hij studeert sinds dit jaar Aviation aan de HvA (1e jaars). Twee dochters zijn het huis uit. Sofie studeert Econometrie (master) in Amsterdam en Julia studeert Environmental Sciences (2e jaar) in Wageningen. 

Om enigszins sportief te blijven loop ik hard en speel ik golf. Andere ontspanning zoek ik via lezen, Netflixen, koken en gezelligheid met vrienden en familie. 

Wat mogen jullie van mij verwachten? Enthousiasme, gedrevenheid, ondernemerschap en veel ervaring door 30 jaar ervaring in de creatieve industrie, waarvan 20 jaar als ondernemer. In die tijd heb ik veel èn fijn gewerkt met studenten: in stages, afstuderen of als werkstudent. 

Auteur