Stage

Een kijkje in een Frappante keuken

Door Joost Lammers

Tijdens mijn specialisatie CMC kwam ik erachter: ik wilde iets met strategie gaan doen. Het idee achter een merk, concept of campagne vond ik vele malen intrigerender dan de uitvoering daarvan. Vanaf dat moment ben ik gaan zoeken naar een stage in strategie, tot ik bij Frappant terecht kwam. Uitdagende opdrachtgevers, leuke werkzaamheden en het kantoor zit in een zwembad, wat wil je nog meer? En: ook voor stagiaires die zich willen ontwikkelen in bijvoorbeeld vormgeving, content- en online marketing hebben ze gave stages!

Hoe ziet mijn stage eruit?

Als stagiair strategie en advies ben je volwaardig onderdeel van het team. Van je Frappante collega’s krijg je vertrouwen en verantwoordelijkheden. Je werkt mee aan merktrajecten waar je een mooie inhoudelijke bijdrage aan kan leveren. Mijn uiteenlopende taken zijn onderverdeeld in 2 takken, strategie en creatief. Onder strategie valt bijvoorbeeld positionering, analyse en inzicht, merkarchitectuur en het ontwikkelen van strategie. Onder creatief valt respectievelijk naamontwikkeling, conceptontwikkeling en campagneontwikkeling. Collega’s weten mij goed te vinden omdat ik de combinatie strategie-creatief enorm leuk vind. Zo komen er geregeld leuke creatieve klussen voorbij.

‘Blije mensen, beter werk’. Dat is onze belofte: Happy people, strong brands. Daar geloven we in. Daar gaan we voor. Bij onszelf en bij opdrachtgevers.

Jouw stage

Hoe ziet jouw stage eruit bij Frappant? Jij hebt als stagiair zelf de touwtjes in handen. Wil je op onze creatieve studio stage komen lopen? Zie jij jezelf als aankomend conceptontwikkelaar in het zwembad werken?  Ben jij de merkstrateeg van de toekomst? Houd jij het liefst alle bordjes in de lucht als projectmanager? Of ga je toch voor een stage in online marketing? Jij bepaalt!

Het is niet alleen keihard werken hoor, het is ook enorm gezellig met een heleboel leuke collega’s. Een fijne werkplek, overheerlijke koffie en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen in wat jij leuk vindt om te doen. Maar bovenal support van collega’s waarmee je het beste in jezelf naar boven haalt!

Interesse?

Vragen? Kom maar op! Stuur een appje, sms of bel naar: 0642910518. Of stuur me een mailtje: joost@frappant.com / 468392@student.saxion.nl / joost.lammers00@gmail.com. Of ben je er al uit en wil jij een Frappante stage. Top! Stuur een mailtje naar marloes@frappant.com met je CV en een korte motivatiebrief. En wellicht zien we je binnenkort in ons zwembad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *