Challenge

Tweede editie verhalenwedstrijd: Winterwonderland

Yes, daar-is-ie weer: de Schrijfwedstrijd! Nadat de eerste editie vorig jaar een groot succes werd, kon deze volgende editie natuurlijk niet uitblijven. Veel is hetzelfde gebleven, maar voor de volledigheid toch nog in het kort de uitdaging.

Waar we vorig jaar het thema ‘Kerst’ hadden, is dat dit jaar ‘Winterwonderland’. Sinterklaas, Kerst en sneeuw zijn de meest voor de hand liggende onderwerpen, maar gebruik ook je creativiteit. Daarnaast was het vorig jaar alleen voor CB-studenten en nodigen we nu alle ACT-studenten uit om mee te doen.

Dus: schrijf een geweldig winters verhaal (in het Nederlands). Maximaal 1500 woorden, korter mag ook. Genre? Alles mag, van een gruwelijke horrorwinter tot een romantisch maar bizar sleetochtje in Lapland.

Stuur jouw verhaal uiterlijk 20 november voor 12.00 uur naar Jasper de Vries (j.devries.02@saxion.nl). Zorg ervoor dat je niet je naam vermeld bij het verhaal, want een jury vol schrijf- en verhalenliefhebbers beoordeelt anoniem de inzendingen en kiest uiteindelijk de 5 beste verhalen. De eindjury maakt hier uiteindelijk een top 5 van. Elke deelnemer krijgt overigens een juryrapport.

Wat kun je winnen? Eeuwige roem natuurlijk, de complimenten van docenten én een fijn winterprijspakket. De vijf beste verhalen worden in de week voor de Kerstvakantie gepubliceerd op CB Inside (www.cb-inside.nl), met op woensdag 20 december de uiteindelijke winnaar! De top 5 wordt ook via het Instagram-kanaal van CB Inside gepubliceerd.

Heb je vragen? Stel ze aan Jasper of Olga (o.h.hoekstra@saxion.nl). We zien jouw inzending met winterse belangstelling tegemoet. En check nog even onderstaande poster, waarvoor alle credits naar Sharon Hoeve!