Kerst events en playlist

“HO HO HO! De kerstsfeer zit er bij ons alweer goed in, bij jou ook? Dan hebben we goed nieuws. Zowel Link als het Saxion hebben de komende weken geweldige activiteiten voor jou klaarstaan!

Het Saxion Kerstival komt er weer aan! Van 14 tot en met 31 december kan jij op www.saxion.nl ‘rondlopen’ op het Saxion Kerstival-terrein. Hier kun jij de volgende evenementen bezoeken:

  • Maandag 14 december 20:30: Online Studenten Pubquiz. Ben jij wel weer toe aan een toffe pubquiz? LiNK zal er, speciaal voor jou, een organiseren! Schrijf jouw team om 20:00 in via de link op het Kerstaval-Terrein en wie weet win jij prachtige prijzen!
  • Woensdag 16 december 20:00: Saxion Christmas Night. Deze avond is in principe bedoelt voor alle medewerkers, maar ook jij bent uitgenodigd om mee te kijken! Met de voorstelling ‘Night of the Proms van het Oosten’ blik je samen met het College van Bestuur terug op 2020 en zie je drie van Saxion’s muzikale talenten shinen!
  • Woensdag 16 december 16:00: Christmas Dinner on a Budget. Wil je samen met jouw favoriete LiNK-leden genieten van een kerstdiner? Dat kan! Zie www.islink.nl voor meer informatie!
  • Donderdag 17 december 16:00: DoMiBo: Vroegzat. Je favoriete vroege feestje is weer terug op je beeldscherm! Ontmoet iedereen op de digitale dansvloer en win toffe prijzen in de Chaosbingo. Zorg dat je er vanaf het begin bij bent, want op dit feest kun je niet vroeg genoeg pieken!

Het enige wat we nu nog missen is een lijst vol met muziek die deze dagen perfect maakt. Daarom hebben wij met behulp van jouw medestudenten een geweldige lijst samengesteld! Deze is vanaf nu te beluisteren op Spotify!”

Auteur

  • admin

    Lorum Ipsum deze persoon is niet echt.