Even (op afstand) voorstellen: Koen Kuijpers

Beste studenten, 

Mijn naam is Koen en sommige van jullie zullen me alvast ontmoet hebben bij het vak Inleiding Marketing, Research en Development, het Smart Solutions Semester of als afstudeerbegeleider. Een heel aantal van jullie kent me ook nog niet en daarom even dit stukje over mezelf. Op 1 februari ’21 ben ik begonnen bij het Saxion en specifiek als docent bij de opleiding Creative Business. Ik zal voornamelijk vakken gaan geven rondom onderzoeksmethoden en bedrijfskunde.  

Voordat ik op het Saxion begonnen ben, heb ik eerst gewerkt als consultant bij een bedrijf in Almelo. Vervolgens ben ik al snel voor de Universiteit van Twente gaan werken. Op de universiteit heb ik ook gewerkt als docent bedrijfskunde. Na een aantal jaren, wilde ik graag wat minder theoretische zaken doceren maar juist meer praktisch. Daarom ben ik blij dat ik op het Saxion kon starten. Tot nu toe bevalt me dat gelukkig heel goed. Ik vind het leuk dat jullie een hands-on mentaliteit hebben en graag aan de slag willen. Dat is anders dan op de universiteit waar het vaak wat meer theoretisch en abstract is. Voor mij is het een leuke uitdaging om dicht bij jullie belevingswereld te blijven en ik hoop dat dit ook goed lukt 🙂  

Naast mijn werk op het Saxion heb ik nog twee andere banen. Ik heb mijn eigen advies en trainingsbedrijf. Ik help bedrijf met bedrijfskundige vraagstukken en werk als docent/trainer voor allerlei onderwijsinstellingen in Nederland. Daarnaast werk ik ook al 8 jaar als sportdocent. Ja ik geef toe dat dit misschien een gekke combinatie is 🙂 Ik heb mij hele leven al veel gesport en heb naast mijn studie ook mijn diploma’s voor fitness en verschillende groepslessen gehaald. Ik vind dit echt heel leuk om te doen. Met name het samen sporten tijdens groepslessen en het begeleiden van sporters.  

Tja, daarnaast blijft er weinig tijd over voor andere dingen. Maar ik ben nu eenmaal graag bezig. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten en heb je vragen bel of mail! 

Groeten, 

Koen 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.